Welkom bij Student & Leefstijl Rotterdam!

Over ons


Met als missie om het belang van voeding en leefstijl op de kaart te zetten bij geneeskundestudenten, docenten en andere medewerkers van het Erasmus MC, evenals daarbuiten, zullen wij ons in het jaar 2019-2020 inzetten voor Stichting Student & Leefstijl.

Allereerst zorgen wij ervoor dat we in januari 2020 weer een succesvolle SELF-cursus neer zetten. We nodigen wederom 10 weken lang (één avond per week) inspirerende sprekers uit om geneeskundestudenten van het Erasmus MC te enthousiasmeren over voeding, leefstijl en productiviteitsmanagement.

Daarnaast is er ondertussen een werkgroep “Implementatie onderwijs” opgericht, bestaande uit docenten, wetenschappers en artsen van onze faculteit die onze missie steunen. Het doel is implementatie in het onderwijs te bereiken. Afgelopen jaar hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van een minor over voeding en leefstijl die in september 2019 van start is gegaan! Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van E-learning modules waarbij het streven is om deze door het gehele geneeskunde curriculum te implementeren.

 

Wie zijn wij


De namen en functies van het huidige bestuur volgen spoedig.

 

SELF


Meer informatie over de inschrijfdata, tijden en sprekers volgen spoedig.