Community

Een van de doelen van Student en Leefstijl is om een platform te creëren om gelijkgestemde geneeskundestudenten en jonge artsen met elkaar te verbinden. Dit kunnen SELF-allumni zijn, maar ook mensen die (nog) niet hebben deelgenomen aan onze cursus.

Op deze community kunnen zij elkaar informeren op gebied van leefstijlgeneeskunde. Dit kan in de breeds mogelijke zin: artikelen delen uit nieuws en de wetenschap, polls openen, zo elkaars meningen delen en (ingewikkelde) leefstijl kwesties van andere kanten bekijken, evenementen delen, lokale initiatieven, vacatures en wetenschappelijke stages delen, etc… Draag als lid van de groep bij door feitelijke informatie te delen, inhoudelijk bij te dragen aan gesprekken, maar bovenal: inspireer elkaar! Voel je je aangesproken en wil je een stapje verder gaan in je studie en leefstijlgeneeskunde? Join the group! Dat doe je HIER (of zoek de Student en Leefstijl Community op op LinkedIn). We zijn momenteel bezig met een ander platform voor deze community, hier komt z.s.m. meer informatie over! 

Interviews

Wie zijn wij van Student en Leefstijl? Dat kan je lezen op de lokale besturen pagina’s. Maar wie zitten er daadwerkelijk achter deze organisatie? Wat motiveert ons en waarmee zijn we nog meer bezig in ons drukke bestaan? Nog beter: wie volgen onze SELF-cursus en wat hebben de artsen van de toekomst aan de nieuw opgedane kennis in de praktijk? Wij wilden deze vragen beantwoorden en dat hebben we gedaan door middel van interviews. Een aantal keer per maand zal hier en op onze LinkedIn een interview verschijnen met een Student en Leefstijl bestuursleden, SELF-alumni of (para)medici.