Leiden

Welkom bij Student & Leefstijl Leiden!

Even voorstellen;

Yentl Béquet – voorzitter
Daphne Raad – secretaris
Carlijn Sturm – penningmeester
Veerle Heesters – lid implementatie
Dieuwertje Spaanderman – lid acquisitie en externe relaties

  Onze doelen:
 • Informeren: We organiseren dit jaar wederom een mooie SELF cursus voor (bio)medische studenten (en arts-assistenten) aan het LUMC. Zo kunnen de artsen van morgen meer kennis vergaren over de impact van gezonde voeding en leefstijl op de publieke gezondheid. Ook kunnen zij op deze manier gerichter advies geven in de spreekkamer.
 • Enthousiasmeren: Ook organiseren we enkele open avonden voor iedereen die geïnteresseerd is in leefstijlgeneeskunde. Op deze avonden zullen sprekers komen vertellen over actuele en relevante problematiek in de huidige maatschappij of wetenschap.
 • Implementatie: We maken ons hard voor meer leefstijlgeneeskunde in het curriculum. Wij geloven dat een betere toekomst zich bevindt in preventie; hier leren we gedurende de zes jaar lange opleiding geneeskunde echter veel te weinig over. We willen dat er meer onderwijs komt over voeding en leefstijl, zowel in de Bachelor, als in de Master.
 • Naamsbekendheid: Door te praten met mensen om ons heen en in ons vakgebied hopen we dat iedereen straks Student & Leefstijl kent, weet waarvoor we staan en net zo enthousiast wordt over voeding en leefstijl als wij!
 • We hopen je gauw te zien op een van onze open-avonden of gedurende de SELF-cursus. Mocht je ons eerder willen bereiken dan kun je mailen naar leiden@studentenleefstijl.nl. Houd ook onze facebookpagina, instagram en deze webpagina in de gaten voor nieuwe evenementen op de agenda.


  Bestuur

  Van links naar rechts: Yentl, Veerle, Dieuwertje, Daphne, Carlijn
  In samenwerking met: prof.dr. Pijl


  Agenda

  SELF
  Startdatum: Nog niet bekend, hou onze pagina in de gaten!


  Contact

  Student & Leefstijl Leiden
  E-mail:
  Facebook: