Welkom bij Student & Leefstijl Maastricht!

About Us


In 2020-2021 gaan wij aan de slag als derde bestuur van Student en Leefstijl Maastricht. Vol enthousiasme zullen wij ons gaan inzetten om voeding en leefstijl onder de aandacht te brengen onder toekomstige artsen. Onze missie? Het onderstrepen van het belang van een gezonde leefstijl in de spreekkamer, zodat patiënten de regie over hun eigen gezondheid terug kunnen krijgen.

Om onze missie te bereiken zetten wij ons actief in voor de implementatie van onderwijs over voeding en leefstijl in het nieuwe bachelor geneeskundecurriculum in Maastricht. Daarnaast organiseren wij jaarlijks de SELF-cursus voor geneeskunde- en A-KO- studenten, om het gat in het huidige curriculum te vullen. Bovendien werken we samen met lokale kleinschalige projecten met eenzelfde visie en missie.

Wil je meer weten? Of ben je geïnteresseerd in de cursus? Volg ons op Facebook of Instagram!

 

Het bestuur


Voorzitter – Anouk Wagner
Secretaris – Laura Visser
Penningmeester – Meeke Paardekooper 
Externe Relaties & Acquisitie – Nikki Henckens
Interne Relaties, PR en implementatie – Muriël Odink

 

SELF


De SELF-cursus Maastricht 2020-2021 zal plaatsvinden van 12 januari 2021 t/m 16 maart 2021 (wekelijks, 8 avonden). De inschrijvingen zijn inmiddels helaas gesloten. Bij vragen, mail dan naar maastricht@studentenleefstijl.nl en hou de socials in de gaten! (instagram: @SELFmaastricht). 

Zie hieronder voor het programma met de onderwerpen en sprekers.

Dia2