Welkom bij Student & Leefstijl Maastricht!

About Us


In 2022-2023 gaan wij, vijf enthousiaste studenten, aan de slag als vijfde bestuur van Student en Leefstijl Maastricht. 
 
Wie zijn wij:
Mees – Voorzitter
Hoi, ik ben Mees. Ik vervul dit jaar de functie van Voorzitter, en daarnaast zit ik op dit moment in mijn 5e-jaar Geneeskunde. Verder ben ik in mijn vrije tijd ben ik graag in de Crossfit box te vinden. Ik kijk erg uit naar de cursus die wij samen georganiseerd hebben!
 
Tirza – Secretaris
​​Hoi ik ben Tirza!  Ik ben 6e-jaars geneeskundestudent en Dit jaar vervul ik de rol als secretaris van het jaar 2022-2023. Samen zullen we een leuke en leerzame cursus tot stand brengen!
 
Lieke – Penningmeester & acquisitie
Heey, ik ben Lieke. Dit jaar (2022-2023) zal ik de rol als penningmeester en acquisitie vervullen. Ik zit in mijn tweede jaar van Biomedische Wetenschappen en kijk erg uit naar de SELF cursus die wij dit jaar georganiseerd hebben.
Muriël – PR & Interne relaties
Hoi, ik ben Muriël. Ik zit nu in het 3e jaar van de opleiding geneeskunde en vervul dit jaar de rol PR & Interne relaties. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag en ben ik vaak op de Atletiek baan of op mijn yoga mat te vinden. 
 
Eva – Implementatie
Hi, ik ben Eva. Dit jaar bekleed ik de functie Implementatie binnen het bestuur van Student en Leefstijl Maastricht. Naast dat ik mij bezig houd met onze SELF-cursus, ben ik ook druk bezig met de implementatie van onderwijs over voeding en leefstijl in het geneeskunde curriculum. 
 
Samen hebben wij heel veel zin om ons aankomend jaar in te zetten om voeding en leefstijl onder de aandacht te brengen onder toekomstige artsen. We zullen voornamelijk bezig zijn met het organiseren van de jaarlijkse SELF-cursus (Students Experienced in Lifestyle and Food). Dit is een 8-weekse cursus met elke week een ander thema omtrent voeding en leefstijl. Daarnaast houden we ons bezig met de ontwikkeling van het nieuwe geneeskunde curriculum in Maastricht. We hopen er zo voor te zorgen dat er meer onderwijs wordt gegeven over leefstijl-gerelateerde onderwerpen. Verder organiseren wij ook workshops en activiteiten om leefstijl onder de aandacht te brengen bij niet-geneeskunde studenten. Wil je meer weten? Volg ons op Facebook of Instagram @selfmaastricht

Het bestuur


Mees van Bergen | Voorzitter
Tirza van Zweeden | Secretaris
Lieke Vullers | Penningmeester en acquisitie
Muriël Bonfrere | Interne relaties en PR
Eva de Keijzer | Implementatie
4be0be32-adc3-4079-ad52-934a6f678d4b

SELF


De SELF cursus 2022-2023  zal plaatsvinden van 10 januari t/m 21 maart. Bij vragen, mail dan naar maastricht@studentenleefstijl.nl en hou de socials in de gaten! (instagram: @SELFmaastricht).

Poster self 21