Leiden

Welkom bij Student & Leefstijl Leiden!

Wij zijn het nieuwe bestuur van Stichting Student & Leefstijl Leiden. Na het succes van afgelopen jaar mogen wij het stokje overnemen. Wij zijn vijf geneeskundestudenten in verschillende fases van de studie en zijn na het volgen van de SELF cursus zo enthousiast geworden dat we dit jaar zelf de cursus willen opzetten. Naast het organiseren van een hele nieuwe SELF cursus willen wij ons voor de volle 100% inzetten om voeding en leefstijl te implementeren in het medisch curriculum.

Hoewel er steeds meer aandacht komt voor voeding en leefstijl zijn we er nog lang niet. Neem bijvoorbeeld ons LUMC, we worden omringd door patat, taart, softijs, en ga zo maar door. Zelfs het promoten van masters lijkt middels uitdelen van broodjes kroket te gaan. Ook onderwijs blijft achter, in het hele tweede jaar van de bachelor zijn er niet meer dan een handvol colleges geweest over voeding en/of leefstijl.

Dit moet anders!

Wil jij ook meer weten over voeding en leefstijl? Volg ons op social media voor up-to-date informatie en we hopen je te zien bij de volgende SELF cursus.


Bestuur

Daan de Frel | Voorzitter
Laurie Warmerdam | Secretaris
Jodie Dekker | Penningmeester
Nikki van Tussenbroek | Lid Implementatie
Etienne van Ooteghem | Lid Acquisitie en Externe Relaties

In samenwerking met: prof.dr. Pijl


Agenda

SELF
Startdatum: 9 januari 2019
Meld je hier aan!


Contact

Student & Leefstijl Leiden
E-mail:
Facebook: